کسی که در یک حوزه انتخابیه در مرحله اول انتخابات رأی داده باشد، میتواند در همان حوزه انتخابیه رأی بدهد و نمیتواند حوزه انتخابیهی مد نظر خود را تغییر دهد. همچنین کسانی که در دور اول انتخابات در هیچیک از حوزهها رأی نداده باشند، در این مرحله از انتخابات میتوانند رأی دهند. بهعنوان مثال، اگر یک فرد در مرحله اول در تهران رأی داده، در دور دوم میتواند فقط در همین حوزه تهران رأی بدهد.
گفتنی است؛ انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ در ۲۰۸ حوزه انتخابیه سراسر کشور برگزار شد که انتخابات ۲۱ حوزه به مرحله دوم کشیده شد. مرحله دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی جمعه ۲۱ اردیبهشت با رقابت برای ۴۴ کرسی از ۲۹۰ کرسی مجلس شورای اسلامی برگزار خواهد شد.
اسامی ۲۱ حوزهای که در آنها مرحله دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی برگزار خواهد شد، به این شرح است: «تبریز، آذرشهر و اسکو» ، «شبستر»، «میانه»، «پارس آباد، بیلهسوار و اصلاندوز مغان »، «سمیرم»، «لنجان»، «کرج، اشتهارد و فردیس»، «تهران، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس»، «بیرجند، درمیان و خوسف»، «مشهد و کلات»، «آبادان»، «رامهرمز و رامشیر»، «خدا بنده»، «زنجان و طارم»، «شیراز و زرقان»، «مرودشت، ارسنجان و پاسارگاد»، «کرمانشاه»، «گنبد کاووس»، «خرمآباد و چگنی»، «قائم شهر، سوادکوه، جویبار، سیمرغ و سوادکوه شمالی» و «ملایر».