

در این همایش سهروزه که در هتل «فرهیختگان» دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات برگزار شد، چهرههایی همچون کوثری، حدادعادل، فضایلی، رحیمپور ازغدی و توکلی به سخنرانی پرداختند.
داریوش سجادی، روزنامهنگار و فعال سیاسی اصلاحطلب در روز اول این همایش گفت: «نامردهایی امروز با برجام موشکی به دنبال کشیدن دندانهای ببر هستند. با وجود این، همه ما میدانیم که ببر بیدندان گربهای بیش نیست. واقعیت این است که برخی به دنبال خلع سلاح ایران هستند تا این کشور را به یک لیبی دیگر تبدیل کنند.»
رحیمپور ازغدی نیز با حضور در این همایش گفت: «من بیعرضگی مدیریتی اجرایی در دولت و حکومت را یکی از آسیبهای انقلاب میدانم. در جریان انقلاب اسلامی سیستمسازی و دولتسازی شد، ولی الان با این همه تجربه و امکانات که وضع نیز از دهه ۶۰ بهتر است، باز هم بعضی اوقات خبر میرسد یک آدم بیعرضه در سیستم کار میکند، بهگونهای که اخیرا صد میلیارد تومان از وزارت نفت بردند.»
اما اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل نیز اردوی نخبهپروری خود را با عنوان «فردای انقلاب» در دانشگاه شهید بهشتی برگزار کرد. حجتالاسلام پناهیان در روز دوم این نشست گفت: «ما در حوزههای علمیه به تشکلها و جنبشهای خودجوشی مانند تشکلهای دانشجویی در دانشگاه نیاز داریم، که در این فضا طلاب به بحثو گفتوگو و تبادل نظرات و عقاید سیاسی و اجتماعی و سعی برای رسیدن به تفاهم فکری بپردازند و این خود رشد اجتماعی بالایی را حاصل میکند.»
اما انتخابات شورای ناظر بر نشریات دانشجویی وزارت علوم نیز در تعطیلات هفته اخیر برگزار شد که حواشی خاص خود را داشت. اسماعیل کوهیمقدم، از فعالان دانشجویی که در این نشست شرکت کرده بود، درباره فضای انتخابات گفت: «جلسه انتخابات شورای ناظر بر نشریات دانشجویی به حدی پرتنش است که من در هیچ دانشگاهی شاهد چنین جلسهای که نتوان سالن را کنترل کرد، نبودهام. روز پنجشنبه که جلسه سخنرانی کاندیداها برگزار شد، سالن به حدی پرتنش بود که ما فقط فضا را کنترل میکردیم تا کار به درگیری فیزیکی کشیده نشود. انتخابات امسال از سال قبل پرتنشتر بود، چون دید عوامل برگزاری انتخابات سیاسی بود. ظاهرا در این نشست تنها به امکانات رفاهی توجه شده بود، اما از این مساله که نشست نیاز به مدیریت فضا دارد، غافل شده بودند.»
گلرو مفرد، دبیر اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل نیز با اشاره به حواشی این جلسه گفت: «در نشست دو تن از اعضای شورای ناظر بر نشریات دانشجویی صوت یک دقیقهای را از یکی از جلسات کمیته ناظر بر نشریات دانشگاهی وزارت علوم منتشر کردند با این نیت که نماینده نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها را بهعنوان مخالف حق رای نشریات دانشگاه پیام نور در انتخابات مطرح کنند؛ که این صوت هم مورد تایید نمایندگان دانشگاه پیام نور قرار نگرفت.»
