اصل مطلب

نویسنده: محمد خوشه گیر/ آذری جهرمی، وزیر دهه شصتی کابینه دوازدهم، در برنامه دورهمی درخصوص دهه شصتی‌ها گفت: بچه‌های دهه ۶۰ به نسل سوخته معروفند و چون فضاهای مختلف را تجربه کرده‌اند، پخته شده‌اند و ‌انگیزه بالایی برای انجام کارها دارند و کارها را نیز دلسوزانه انجام می‌دهند.

  • ۱۳۹۶-۱۲-۱۳ - ۱۴:۳۰
  • 00
اصل مطلب

روایت جهرمی از دهه شصتی‌ها

روایت جهرمی از دهه شصتی‌ها

به گزارش «فرهیختگان آنلاین»، حاشیه‌هایی از سیاست با عنوان «اصل مطلب» که روز یکشنبه در روزنامه فرهیختگان منتشر شده را در ادامه بخوانید:

روایت جهرمی از دهه شصتی‌ها

آذری جهرمی، وزیر دهه شصتی کابینه دوازدهم، در برنامه دورهمی درخصوص دهه شصتی‌ها گفت: بچه‌های دهه 60 به نسل سوخته معروفند و چون فضاهای مختلف را تجربه کرده‌اند، پخته شده‌اند و ‌انگیزه بالایی برای انجام کارها دارند و کارها را نیز دلسوزانه انجام می‌دهند.

پیش از این جهانگیری گفته بود که متولدین دهه 60 در هر مقطعی که وارد شدند با مشکل مواجه شدیم و بعد از واکنش‌های بسیار در توییتی به اصلاح اظهاراتش پرداخت و نوشت: همه‌ #دهه‌_شصتی‌ها را مثل فرزندانم که دهه‌شصتی هستند دوست دارم. جمله‌ای که از من منتشر شد تقطیع‌شده بود. عرضم این بود: اینکه دهه‌ ‌شصتی‌ها با ورود به هر مرحله از زندگی‌شان با مشکلات زیادی مواجه شده‌اند که ناشی از آینده‌نگر نبودن مسئولان بود. این انتقاد جهانگیری در حالی است که در دهه 60 نیز خودش جزء مسئولان بوده است.

 از کجا آورده‌ای؟

امیر خجسته، رئیس فراکسیون مبارزه با مفاسد اقتصادی مجلس در گفت‌و‌گو با «اعتماد آنلاین» از ارائه اسامی 31 مفسد اقتصادی به سران قوا خبر داده و تاکید کرده اگر دستگاه نظارتی و قضایی به‌طور ویژه به این مساله ورود و اقدام عملی نکنند مجبور هستیم اسامی این افراد که بانک‌ها را غارت کرده‌اند منتشر کنیم.

این نماینده مجلس همچنین درخصوص طرح اعاده اموال نامشروع مسئولان هم تاکید کرده این خواست مردم است که به اموال مسئولان رسیدگی شود و گفته به موجب این طرح هیاتی متشکل از نهادی‌های نظارتی، امنیتی و قضایی رسیدگی اموال مسئولان را برعهده می‌گیرند.

 خجسته همچنین تاکید کرده اموال تمامی مسئولان از ابتدای انقلاب تاکنون باید مورد بررسی قرار گیرد و مشخص شود که مسئولان اموالی را که انباشته‌اند و میلیاردی است از کجا آورده‌اند.

 چرا کسی نمی‌گوید خاک بر سر بریتانیا؟

علی علیزاده، ، تحلیلگر سابق «بی‌بی‌سی فارسی»، پس از وقوع سرمای شدید در اروپا و انگلستان و همچنین ناکارآمدی دولت در مدیریت و حل مشکلات پیش‌آمده، با انتشار مطلبی  در صفحه شخصی خود   در توییتر تعطیلی کامل سه فرودگاه، لغو 200 پرواز، لغو هزار و 424 قطار اسکاتلند، لغو قطارهای شمال نیوکسل، لغو جراحی‌های غیراورژانسی، فلج شبکه راه‌ها و امکان قطع گازرسانی را بخشی از نقایص پیش‌آمده دانسته و در انتقاد به افرادی که با کوچک‌ترین بهانه به دنبال تخریب حکومت اسلامی هستند، پرسیده: «با این حال چرا کسی نمی‌گوید خاک بر سر بریتانیا؟»

این تحلیلگر سابق «بی‌بی‌سی فارسی»،  در توضیح و پاسخ سوالش نوشته چون « نفرت از خود و حس حقارت ملی را در کارخانه «بی‌بی‌سی» برای صدور به مستعمرات می‌سازند، نه مصرف داخلی.»

مطالب پیشنهادی
نظرات کاربران