ویژه‌نامه «ح»

برای پیش‌خرید ویژه‌نامه «ح» که درباره سینما و آثار سیاسی و اجتماعی ابراهیم حاتمی‌کیا است، به شماره ۰۹۱۰۸۱۰۶۵۳۳ پیامک بزنید.

بهروز افخمی در گفت‌و‌گو با ویژه‌نامه «فرهیختگان» گفت: ایدئولوژی با ذات سینما جور درنمی‌آید.
عزت‌الله ضرغامی در گفت‌وگو با ویژه‌نامهٔ «ح» گفت: مرحوم سیف‌الله داد به من گفت برخی از کشورهای عربی می‌خواستند فیلم بازمانده را به شرط حذف سکانس آیت‌الکرسی بخرند که موافقت نکردم.
عزت‌الله ضرغامی در ویژه‌نامه «ح» از تغییر نظرش درباره فیلم «مربای شیرین» مرضیه برومند گفت: من فیلم «مربای شیرین» را نقد می‌کردم و می‌گفتم خانم برومند یک فیلم سیاسی ساخته است و این مضمون را بیان می‌کند که ما شیرینی‌ها را در شیشه می‌گذاریم و درب آن را آنقدر محکم می‌بندیم که مردم نمی‌توانند از آنها استفاده کنند. اما الان همان حرفی که گفته می‌شد درست است، امروز ما شادی را از مردم گرفته‌ایم؛ شاد کردن مردم هزینه‌ای ندارد اما ما این کار را نمی‌کنیم. حکومت می‌تواند در بسیاری از جاها مردم را شاد کند اما این کار را نمی‌کند.
پرویز امینی جامعه‌شناس سیاسی در گفت‌وگو با ویژه‌نامهٔ «ح» آثار سینمایی ابراهیم حاتمی‌کیا را بررسی کرد. برای تهیهٔ ویژه‌نامهٔ «ح» به شماره ۰۹۱۰۸۱۰۶۵۳۳ پیامک بزنید. ویژه‌نامهٔ «ح» درباره سینما و آثار سیاسی و اجتماعی ابراهیم حاتمی‌کیا است.
محمد برادران در گفت‌و‌گو با ویژه‌نامه «فرهیختگان» خاطره‌ای از حاتمی‌کیا تعریف کرد.
سیدمحمد بهشتی در گفت‌و‌گو با ویژه‌نامه «فرهیختگان» خاطره‌ای از سینمای نجیب و متعهدانه حاتمی‌کیا تعریف کرد.
اکبر نبوی در گفت‌وگو با ویژه‌نامهٔ «ح» مطرح کرد: در فیلم «مهاجر» سکانسی که رزمنده‌ها با یکدیگر درگیر می‌شوند و فرمانده به رزمنده سیلی می‌زند یک نوعی از تابوشکنی را دارد. ویژه‌نامهٔ «ح» درباره سینما و آثار سیاسی و اجتماعی ابراهیم حاتمی‌کیا است. برای تهیهٔ ویژه‌نامهٔ «ح» به شماره ۰۹۱۰۸۱۰۶۵۳۳ پیامک بزنید.
سجاد نوروزی در گفت‌وگو با ویژه‌نامه «ح» گفت: هیچکس مانند حاتمی‌کیا نتوانست مفاهیم بلند معنوی را به زبان سینما برای همه طیف‌ها ترجمه کند. حاتمی‌کیا مجتهد سینما است.
پرویز امینی جامعه‌شناس سیاسی در گفت‌وگو با ویژه‌نامهٔ «ح» مطرح کرد: حاتمی‌کیا در آژانس، همه اقشار مختلف جامعه _از روشنفکر گرفته تا عارف و دانشجو و دیگران_ محکوم می‌کند می‌خواهد بگوید این ارزش‌ها که نمادش عباس است چرا برای جامعه اهمیتی ندارد؟ در واقع حاتمی‌کیا عباس را نماد آن ارزش‌هایی می‌داند که در مسیر توسعه قربانی می‌شود.
هادی اسلامی طراح جلوه‌های ویژه درمورد تجربه همکاری با حاتمی‌کیا در گفت‌وگو با ویژه‌نامه «ح» گفت: هنگامی که فیلم چمران منتشر شد، فراستی گفت که شکوهمندترین سقوط سینمای ایران در فیلم «چ» حاتمی‌کیا بود.
دانش اقباشاوی در گفت‌‌و‌گو با ویژه‌نامه «ح» گفت: فیلم به رنگ ارغوان یکی از ناب‌ترین فیلم‌هاست. خیلی کم‌گو و بصری است.
سید شهاب حسینی، بازیگر فیلم «رها» از آثار حاضر در فجر چهل و سوم، ویژه‌نامه «ح» روزنامه فرهیختگان را دریافت کرد. «ح» ابراهیم حاتمی‌کیا را از نگاه هنرمندان، منتقدان و جامعه‌شناسان بررسی می‌کند.
سیدمحمد بهشتی در گفت‌وگو با ویژه‌نامهٔ «ح» گفت: «هیچ‌کدام از فیلم‌های حاتمی‌کیا پروپاگاندا نبود؛ او به سفارش دلش فیلم می‌ساخت.»ویژه‌نامهٔ «ح» درباره سینما و آثار سیاسی و اجتماعی ابراهیم حاتمی‌کیا است. برای تهیهٔ این ویژه‌نامه به شماره ۰۹۱۰۸۱۰۶۵۳۳ پیامک بزنید.
شاید عده‌ای بگویند الان برای حرف‌زدن از حاتمی‌کیا دیر شده است. این حرف به یک دلیل مهم غلط است، چون دقیقاً در شرایطی قرار داریم که یک جریان سوم در حال تولد است. جریانی که هم‌زمان در حال نفی ایستارهای محافظه‌کارانه راست و رادیکالیسم چپ است. هم با کاریکاتور انقلابی‌گری ضدمردم‌ها مرز دارد، هم با ایران‌ستیزی ارتجاعی. جریان سومی که معترض است و دقیقاً مثل حاتمی‌کیا معترض وابسته.
محمدرضا شریفی‌نیا از ویژه‌نامه «ح»که درباره‌ سینما و فیلم‌سازی ابراهیم حاتمی‌کیاست، استقبال کرد.
1 2