71 درصد سرمایه‌گذاری هوش مصنوعی دنیا در دست آمریکا با نزدیک شدن به روز‌های آخر سال 2024 و در آستانه ورود به سال میلادی جدید، بسیاری از کارشناسان از گرایش‌های فناورانه جدیدی صحبت می‌کنند که دنیا قرار است در سال 2025 با آن روبه‌رو شود. در این گزارش که از سوی cbinsights منتشرشده آینده فناوری را در سال پیش رو در حوزه خدمات مالی، علوم زیستی و مراقبت بهداشتی، هوش مصنوعی، شرکت‌ها، خرده فروشی و مصرف‌کننده و صنایع بررسی کرده است.
گرایش‌های فناوری در2025 چگونه خواهد بود؟
آخرین خبرها
«فرهیختگان» از راه‌اندازی کارگاه مهندسی معکوس گزارش می‌دهد
رئیس دانشگاه آزاد واحد تهران شرق در گفت‌وگو با «فرهیختگان» بیان کرد: همان‌طور که مقام‌معظم‌رهبری تأکید دارند که دانشگاه‌ها باید وارد صنعت شوند، آن‌ها می‌توانند یک‌بار به دانشگاه، تولید ملی و جوانان اعتماد کنند. ما در راستای اسناد بالادستی کشور و تأکیدات مقام‌معظم‌رهبری وارد این حوزه شده‌ایم زیرا باعث جلوگیری از خروج ارز از کشور خواهد شد.
معاون فرهنگی دانشگاه در گفت‌وگو با «فرهیختگان»:
دانشگاه علامه طباطبایی امسال آذر پرحاشیه‌ای را پشت سر گذاشت. شب یلدا بار دیگر توجهات را به این دانشگاه جلب کرد. جشنی که هر‌چند در ابتدا جزء برنامه‌های عادی فرهنگی محسوب می‌شد اما انتشار فیلم‌هایی از رقص و پایکوبی دانشجویان آن هم در حیاط دانشگاه و جلوی چشم رئیس دانشگاه، نشان می‌داد معاونت فرهنگی این دانشگاه از یک سو بستر را برای فعالیت‌های تشکل‌ها باز نمی‌گذارد و از سوی دیگر نظارتی بر روند برنامه‌ها ندارد.
به زودی منتشر می‌شود...
در ویژه‌نامه جدید «فرهیختگان» به امکان بازسازی سیاست در ایران و چشم‌انداز پیش‌رو با آثار و گفتارهایی از: حسین صفارهرندی، محمدجواد کاشی، پرویز امینی، عباس عبدی، عباس کاظمی، عباس سلیمی‌نمین، محمدرضا تاجیک، آرتور آسا برگر، میلاد دخانچی، سیدمهدی ناظمی قره‌باغ و... می‌پردازیم. برای تهیه ویژه‌نامه‌‌های فرهیختگان به شماره 09108106533 پیامک بزنید.
با توجه به شرایط جوی
دانشگاه‌ها با توجه به تعطیلی روز‌های گذشته و شرایط جوی کشور، مجاز به برگزاری کلاس‌های مجازی شدند، اما آزمون‌های پایانی نیمسال تحصیلی در تمام مقاطع تحصیلی و در همه زیرنظام‌ها به‌صورت حضوری قابل برگزاری است.
امروز اعلام شد
داوطلبان کنکور ۱۴۰۴ برای اعمال سوابق تحصیلی در نتیجه کنکور حتما باید برای مشاهده و تأیید سوابق تحصیلی اقدام کنند.
مدیرکل پژوهش وزارت علوم در گفت‌وگو با «فرهیختگان»:
 قدیمی بودن تجهیزات پژوهشی در دانشگاه‌های کشور و عمر نزدیک به 3 دهه‌ای آن‌ها، نه‌تنها صدای پژوهشگران و محققان را بلند کرده بلکه به دلیل دقت پایین تجهیزات، بعضاً دلیلی برای سلب اعتبار از مقالات علمی کشور هم شده است.
گرایش‌های فناوری در2025 چگونه خواهد بود؟
با نزدیک شدن به روز‌های آخر سال 2024 و در آستانه ورود به سال میلادی جدید، بسیاری از کارشناسان از گرایش‌های فناورانه جدیدی صحبت می‌کنند که دنیا قرار است در سال 2025 با آن روبه‌رو شود. در این گزارش که از سوی cbinsights منتشرشده آینده فناوری را در سال پیش رو در حوزه خدمات مالی، علوم زیستی و مراقبت بهداشتی، هوش مصنوعی، شرکت‌ها، خرده فروشی و مصرف‌کننده و صنایع بررسی کرده است.
مدیران برتر ارتباط با صنعت دانشگاه‌ها در گفت‌وگو با «فرهیختگان»:
 چهل‌وچهارمین نشست مدیران ارتباط با صنعت دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های کشور این هفته در روز پایانی نمایشگاه پژوهش برگزار شد تا ضمن تقدیر فعال‌ترین مدیران این حوزه، قول و قرار‌ها و هدف‌گذاری‌های جدید برای تقویت تعامل دانشگاه‌ها با صنایع مورد بررسی قرار گیرد.
ویژه ‌نامه «آینده ایران» به‌زودی منتشر می‌شود
ویژه ‌نامه «آینده ایران» به‌زودی منتشر می‌شود؛ با آثار و گفتارهایی از: حسین صفارهرندی، محمدجواد کاشی، پرویز امینی، عباس عبدی، عباس کاظمی، عباس سلیمی‌نمین، محمدرضا تاجیک، آرتور آسا برگر، میلاد دخانچی، سیدمهدی ناظمی قره‌باغ و...
دبیر کارگروه پسادکتری شورای عالی عتف:
از دانشجویان پسادکتری به دلیل مأموریت ویژه‌ای که برای آن‌ها تعریف شده، می‌توان به عنوان نیروهای تخصصی و تمام‌وقت برای انجام پژوهش‌های کاربردی نام برد. همان‌هایی که هر چه تعدادشان بالاتر باشد، می‌توانند سهم تعیین‌کننده‌تری در تحقق پروژه‌های کاربردی داشته و بستر را برای تبدیل سرریز کردن راهکارهای علمی و عملی به بخش‌های مختلف صنعتی و غیرصنعتی هموار کنند.
تحلیل شرایط امروز منطقه از نگاه رئیس نهادنمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌‌ها
مصطفی رستمی، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌‌ها در تحلیل شرایط امروز منطقه گفت: مقاومت در سوریه قوی‌تر از قبل خواهد شد.
گفت‌وگوی «فرهیختگان» با نویسنده کتاب «فساد دانشگاهی»:
داوود حسینی هاشم‌نژاد، نویسنده کتاب «فساد دانشگاهی» در گفت‌و‌گو با «فرهیختگان» گفت: 50 راهکار برای ارتقای سلامت دانشگاه ارائه کردم.
رضا غلامی در گفت‌وگو با ویژه‌نامه «فرهیختگان»:
عضو هیئت‌علمی پژوهشگاه علوم‌انسانی و مطالعات فرهنگی در گفت‌وگو با ویژه‌نامه «فرهیختگان» گفت: مسیر تحول در علوم انسانی از ابتدا اشتباه بوده است.
آموزش و پرورش در واکنش به درخواست‌ها
محسن زارعی رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش‌وپرورش، با اشاره به درخواست تعدادی از داوطلبان برای ترمیم نمره، اظهار کرد: در خصوص بحث ترمیم نمرات، هر داوطلب می‌تواند تنها یکبار برای ترمیم نمرات اقدام کند.
وقت تغییرات فضایی در چین و آمریکا؟
شواهد نشان می‌دهد که با روی کار آمدن ترامپ، یک رقابت فضایی جدید بین آمریکا و چین در راه است و برای ترامپ و ماسک، توسعه همکاری هم‌افزایی بین ناسا و شرکت‌های خصوصی مانند SpaceX برای پیروزی آمریکا در آن اهمیت بالایی دارد.
1 2 3 4... 1175
یادداشت