همیشه بعد از آتشبسها سؤال جدیدی پرسیده میشود که حالا پیروز میدان کیست؟ همیشه بعد از آتشبسها اما جنگ جدیدی هم شروع میشود که پیرامون همان سؤال اول است؛ جنگ روایتها.
درباره تغییر شکل مبارزه در محور مقاومت
توقیف اموال فدراسیون وزنهبرداری توسط پیمانکار!
واکنش شورای اطلاعرسانی دولت به شایعه استعفای رئیسجمهور
هژمونی غنینژاد- علینژاد مانع از شکلگیری عدالت اجتماعی است
ترکیب پرسپولیس و مس رفسنجان مشخص شد
بازگشایی سفارت قطر در دمشق پس از ۱۳ سال
دوربرگردان دانشگاه آزاد، سرِ پیچِ تحریم
عمده هزینه دانشگاههای آمریکا صرف تحقیق میشود
وزیر خارجه جدید سوریه معرفی شد
بیم و امیدهای نتانیاهو از حضور ترامپ در کاخ سفید
شهادت کارمند سفارت ایران در سوریه
استقلال-سپاهان بدون تماشاگر شد؟
آخرین وضعیت از نقل و انتقالات زمستانی پرسپولیس
کوجو کی برمیگردد؟
حمله یک مهاجم با خودرو در آلمان به مردم
حجم آلودگی امروز هوای تهران
هلاکت رهبر داعش در سوریه
هیئت آمریکایی برای دیدار با جولانی وارد سوریه شد
با مهاجران افغانستانی چه کنیم؟
ترکیب استقلال و آلومینیوم اعلام شد
ماجرای جشن یلدای دانشگاه علامه طباطبایی چه بود؟
ورود مجلس به ماجرای گم شدن روزانه ۲۰ میلیون لیتر سوخت
آخرین خبرها
نقش رسانه در سقوط حکومت اسد
الجزیره حاصل اعتماد حاکمیتی تمامقد است که در سالهای متمادی از دَم و دِرَم و قلم و قدم برای تولید یک ظرفیت بزرگ دریغ نکرده است و یک تجربه چند دههای پیچیدهٔ انگلیسی از رسانهداری که ریبرند شده است و الجزیره را شکل داده. البته برای آه و افسوس بیشتر خیلی نیاز نیست الجزیره را ببینیم، بلکه بهتر است خودمان را تماشا کنیم.
درباره تحریف و شانتاژ در سخنان وزیر خارجه ترکیه
اگر سخنان فیدان در مورد ایران را به موازات قضایای سوریه و تصمیمات مسئولان ایرانی دنبال کرده باشید، متوجه خواهید شد که او در کنار شرح وقایع به نوعی در حال القای این است که تصمیمسازی درست در ایران باید چگونه باشد.
در الگوهای مختلف از زن، حذف تکثر اتفاق افتاده است
متأسفانه آنچه سیاستگذار از الگوی زن با آن روبهروست، یک مدل ذهنی است که تازه آن هم درست نیست. و حالا بعد از اینکه این را میگویید، اصلاً به آن اهمیت نمیدهید. مثلاً شما الان احساس میکنید که زن خانهداری که دو تا بچه دارد و در خانه زندگی میکند، احساس شخصیت و ارزش میکند؟ همین الان، او احساس رضایتمندی در جامعه ندارد و انگار که همان یک مدل را هم درست نمیشناسیم.
امکان تقلید از مجتهد زن در بیانات رهبرانقلاب
برخی از فقیهان معاصر، مانند مرحوم آیتالله مطهری رحمتاللهعلیه و بر اساس فرمایشات رهبر معظم انقلاب، آیتالله خامنهای، معتقدند که دلیل متقنی برای مرد بودن مرجع تقلید وجود ندارد. اصل تقلید و رجوع جاهل به عالم، مسئلهای است که متکی به بنای عقلا و سیره عقلا در طول تاریخ بوده و هست.
رئیسجمهور بهخاطر ناترازی انرژی از مردم عذرخواهی کرد
پزشکیان که از همان روزهای انتخابات ریاستجمهوری تلاش کرد صداقت با مردم را یکی از مهمترین خصیصههای خود بیان کند، این بار نیز به جای بهانه آوردن و حتی توجیهات منطقی و غیرمنطقی از وضعیت کمبود انرژی در کشور، راه عذرخواهی را پیش گرفت که همین موضوع میتواند بخشی از عصبانیت مردم را از وضعیت به وجود آمده، آرام کند.
درباره ایستادگی در مقابل سلطه آمریکایی
آنچه آمریکاییها در حال القای آن هستند، برنامهریزی بلندمدتی است برای افزایش سلطه نظم خودشان. به همین جهت باید به شدت دقت و توجه کرد که اگر به اسطورهها و تخیل غربیها در تاریخ و وضعیت فعلیشان نگاه کنیم، میبینیم سرشار از قهرمانانی است که علیه سرنوشت به پا خاستهاند.
درمورد ادعای عجیب نماینده مجلس
سخنرانی اخیر رهبر انقلاب اسلامی در پی تحولات اخیر سوریه، به عنوان یک اقدام کلیدی برای تقویت روحیه جبهه مقاومت و بدنه حزباللهی تلقی میشود. اما در کمال تعجب، تنها ۲۴ ساعت پس از این سخنرانی، اظهارات یک نماینده مجلس که به تکرار ادعاهای بیاساس و بدون سند پرداخت، میتواند به تضعیف این انسجام و ایجاد شبهه در ذهن مخاطبان منجر شود.
از تصمیم درمورد قطعی برق تا نحوه مدیریت فضای مجازی
کاری با کسانی نداریم که میخواهند از قطع برق یا فیلترینگ نان انتخاباتی درست کنند؛ اما اگر اعلام جدول خاموشیها جامعه را درخصوص کمبود منابع و اجبار دولت به قطعی برق قانع میکند، حرف کسانی که فیلترینگ را دفاع از جامعه و پلتفرمهای جایگزین را مناسب آن میدانند هم قانعکننده است.
چرا باید در چهارچوبهای منطقی از ایدههای فرصتساز حمایت کرد؟
قصه فیلترینگ، رفع یا عدم رفع آن، قانون عفاف و حجاب و اجرا یا عدم اجرای آن، گرههای تازهای که در روند اقدامات دولت اتفاق افتاده آن هم در مورد موضوعاتی که یکی از وعدههای اصلی دولت از زمان شکلگیری بود، عدم تحقق وعده اصلی دولت یعنی رفع فیلترینگ و قرار گرفتن در دوگانه اجرا یا تعلیق قانون، این سوال را به وجود آورده که رفتار دولت در مواجهه با چالشها چه خواهد بود؟
2000 تکرار میشود؟
نگاهی به مواضع رسمی عربستان و امارات در قبال تحولات اخیر سوریه مشخص میکند چنین نگرانی مشخصی در میان سران ریاض و ابوظبی هم وجود دارد و براساس پیامهای ردوبدل شده میان ایران و این دو کشور در ماههای اخیر، با تعریف درست یک راهبرد جدید میتوان به مدل همکاری مشخصی بین طرفین رسید که در حکم جلوگیری از تحقق راهبردهای طرف غربی باشد؛ همانطور که یک بار در سالهای پس از 2000 میلادی و با طراحی راهبرد جدیدی درباره شبکه مقاومت صورت گرفت.
اسرائیل با نقض مجدد معاهده ۱۹۷۴ نشان داد به هیچ قراردادی پایبند نخواهد بود
بحران جاری در سوریه، بیش از هرچیز به نفع رژیمصهیونیستی تمام شده و تحولات آن به فرصتی استراتژیک برای این رژیم بدل شده است. با کنار رفتن بشار اسد، اسرائیل تلاش دارد انتفاع خود از آشوب رخداده را افزایش دهد. در تحقق این دستاوردها به نفع تلآویو، کشورهای غربی و ناتو با حمایت از گروههای تروریستی در سوریه نقش تاثیرگذاری ایفا کردند.
درباره یکشنبه تاریخی سوریه
با تصرف دمشق توسط تروریستها، شاید نظام سوریه سقوط کند اما با نظامی دیگر جایگزین نخواهد شد. به اعتقاد کارشناسان، سوریه به وضعیت لیبی دچار شده و هر منطقه تحت کنترل یک گروه، قبیله یا قوم قرار خواهد گرفت.
در انتظار بازاندیشی
سیاست فیلترینگ بهعنوان ابزاری برای مدیریت فضای مجازی، اگرچه ممکن است در کوتاهمدت به اهدافی دست یابد، اما در بلندمدت نیازمند بازنگری جدی است. تجربه نشان داده این رویکرد، بدون همراهی با اقدامات فرهنگی، زیرساختی و حقوقی مؤثر میتواند پیامدهای ناخواستهای مانند کاهش اعتماد عمومی، سرخوردگی جوانان و تهدیدهای امنیتی ناشی از دور زدن محدودیتها را به دنبال داشته باشد.
وقتی چالشهای دانشجویان مهم نبود
رسانه ملی به مناسبت روز دانشجو میزبان وزیر علوم بود. اگرچه در این گفتوگو موضوعات مختلفی در مورد آموزش عالی مطرح شد اما نه سوالات مجری و نه پاسخهای وزیر جز در یکی دو مورد آنچنان که انتظار میرفت از دل مسائل مهم و مطالبات اصلی فضای دانشگاه برنیامده بود.
درباره سیاست منطقهای دولت چهاردهم»
در هفته گذشته، اقداماتی از سوی مقامات ارشد دولت صورت گرفت که از مجموعه آنها میتوان عبارت «پردهبرداری رسمی از سیاست منطقهای دولت چهاردهم» را برداشت کرد؛ اقداماتی در راستای اعلام و اعمال دستورالعملهای ویژهای در حوزه سیاست خارجی که راهبرد دولت مسعود پزشکیان در ماههای گذشته را تبیین و در ماههای آینده را ریلگذاری میکند.