کد خبر: 96377

رهبر انقلاب:

چالش تحمیلی حجاب باید از ابعاد فقهی و قانونی نگریسته شود

سران قوا و جمعی از کارگزاران نظام امروز چهارشنبه پانزده فروردین‌ماه ۱۴۰۳ با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی دیدار کردند.

سران قوا، مسئولان و کارگزاران نظام، جمعی از مدیران ارشد دستگاه‌های مختلف، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، مسئولان سابق و فعالان اجتماعی و فرهنگی، عصر امروز (چهارشنبه) با حضور در حسینیه امام خمینی(ره) با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی دیدار کردند.

رهبر انقلاب در دیدار مسئولان و کارگزارن نظام فرمودند:« کار و تلاش خیلی خوب و متراکم در حال انجام است اما نیازها به کار بیش از این‌ها است.»

 

آیت‌الله خامنه‌ای مطرح کردند:«انتظار به‌جای مردم این است که تصمیمات و اقدمات اقتصادی مسئولان در زندگی آنها اثر محسوس و ملموس داشته باشد؛ باید این انتظار برآورده شود.»

 

رهبر انقلاب اظهار کردند:«کسانی نشستند برنامه ریزی کردند تا حجاب یک مسئله در کشور شود درحالیکه چنین مسئله‌ای در کشور وجود نداشت و مردم با شکل‌های مختلف زندگی می‌کردند. هم از دیدگاه فقهی باید به این موضوع نگاه کرد و هم دیدگاه قانونی و هم ملاحظات جانبی. در ملاحظات جانبی یک مسئله دخالت بیگانگان است و واضح و آشکار است و یک عده هم در داخل، آن را حمایت کردند اما عمده از بیرون هدایت شده است. عده‌ای را استخدام کردند در جامعه هنجارشکنی کنند وقتی دست بیگانه در مسئله‌ای دخالت می‌کند نباید به بیگانه کمک کرد.»

 

رهبر انقلاب گفتند:« شکست رژیم صهیونیستی در غزه ادامه پیدا خواهد کرد و این رژیم به زوال و انحلال نزدیک خواهد شد. تلاش‌های مذبوحانه همچون اقدامی که در سوریه مرتکب شدند آنها را از شکست نجات نخواهد داد. البته سیلی این اقدام را هم خواهند خورد.»

 

رهبر انقلاب، عصر امروز در دیدار رمضانی درمورد ماه رمضان مطرح کردند:«ماه رمضان، یک ماه اجتماعی است، ماه کمک به دیگران است، ماه احسان است، ماه مهربانی است، ماه افطار است اینکه این همه تأکید شده که افطار بدهید، افطاری بدهید نگفتند هم فقط به مستحقین بدهید نفس ارتباط، یاری رساندن، همسان شدن، احسان کردن اینها از خصوصیات ماه رمضان است.

مسئله‌ی استغفار در معارف اسلامی یک حقیقت خیلی مهمی است. مخصوص مسائل شخصی هم نیست توبه‌ی در گناه شخصی یک مقوله است توبه در گناه اجتماعی هم یک مقوله است. 

استغفار و توبه هم فرد را ترمیم میکند هم جامعه را ترمیم میکند. و در هر بخشی هم آن استغفار و بازگشت و توبه به تناسب خود آن بخش است؛‌ ما ممکن است فرضاً در یک مسئله‌ِی فرهنگی، یک مسئله‌ِی سیاسی، یک مسئله یک حرکت نظامی من‌باب مثال خطایی کرده باشیم، اشتباهی کرده باشیم یا از سر غفلت یا گاهی اوقات بر اثر تنبلی، بی‌توجهی، انجام ندادن آنچه که برعهده‌ی ما انجامش واجب است وقتی که زخم اجتماعی بوجود می‌آید به این شکل استغفارش به این است که برگردیم توبه کنیم برگردیم اصلاح کنیم.

مگر نمیگویید ما کشور قوی میخواهیم؟ استغفار و توبه شما را قوی میکند. خطا موجب تضعیف است. برگشت از خطا موجب تقویت است. هم در مسائل شخصی اینجور است هم در مسائل اجتماعی ما مسئولین جامعه هستیم. رفتارهای ما، کارهای ما،‌ گفتارهای ما،‌ موضع‌گیری‌های ما در وضع کشور اثر میگذارد اگر خطایی حاصل بشود راهش همین است راهش استغفار کردن است. استغفار البته فقط به زبان گفتن نیست.»

 

مرتبط ها