کد خبر: 81779

اینجا اعداد و ارقام و رفتار طبیعی نیست!

جنبش مصرف پودر و ژل و عمل زیبایی چه بر سر پزشکی می‌آورد؟

چه شد افرادی که چهره‌ یا بدن‌شان را با جراحی زیبایی تغییر داده‌اند هر روز در جامعه بیشتر می‌شوند و چرا روزبه‌روز این دست از جراحی‌ها و تزریق‌ها متنوع‌تر برای مصرف‌کننده عرضه می‌شود؟

زینب مرزوقی، خبرنگار گروه جامعه:آمارهای جهانی می‌گوید در رده‌بندی کشورها در جراحی‌های زیبایی، ایران رتبه بیستم را دارد و رتبه‌های اول تا پنجم، به‌ترتیب کره جنوبی، یونان، ایتالیا، برزیل و کلمبیا هستند. سپس ایالات‌متحده و تایوان در این رده‌بندی قرار دارند. در سال 2020 اما ایران به‌عنوان پایتخت عمل‌های جراحی بینی در جهان معرفی شد و بیشترین عمل زیبایی انجام‌شده در ایران، جراحی بینی بود. حالا اما کار به جاهای باریک‌تر کشیده شده و حتی بلبله گوش هم زیر تیغ جراح می‌رود. مساله‌ای که در این بین حداقل در کشورمان مورد غفلت قرار گرفته، میزان صعودی همزمان عرضه و تقاضا در این امر است.

استفاده از بسته‌بندی ژل‌های گران‌قیمت تا دخل‌های ۱۰۰ میلیون تومانی

یکی از ویزیتورها و منشی‌های سابق یکی از کلینیک‌های زیبایی در منطقه صادقیه تهران در گفت‌وگو با «فرهیختگان» گفت: «وقتی فردی به ما مراجعه می‌کرد در ابتدا از نوع ژل‌ و محلی که قصد تزریقش را داشت می‌پرسیدم. قیمت هر سی‌سی یک ژل با ژل دیگر متفاوت است. مثلا ژل الانسه درحال حاضر، هر یک سی‌سی‌اش 7 میلیون تومان است. یا ژل رئوفیل 4 میلیون و 500 هزارتومان است. همچنین مصپورت که در کشور یک ژل کمیاب است هر یک سی سی 3 میلیون و 500 هزارتومان است. فرقی نداشت مراجعه‌کننده یا به قول خودمان زیباجو چه ژلی می‌خواست. درنهایت ما ژل ارزان قیمت درموفیل را که هر سی‌سی آن 200 هزار تومان است در پک‌های دیگر ژل‌ها به او تزریق می‌کردیم.

همکاران دیگرم هم چنین تجربه‌هایی در مناطق دیگر تهران مثلا نازی‌آباد دارند و این شیوه میان خیلی از کلینیک‌های زیبایی، یک روش معمول و رایج است. از همین طریق هم هست که دخل زدن‌ها بالاست. پیش آمده که ما شبی 100 میلیون هم دخل زده‌ایم و اگر زیر 50 میلیون تومان دخل زده بودیم، مجبور می‌شدیم فردا بیشتر بایستیم یا زودتر بیاییم تا جبران شود.

متن کامل را اینجا بخوانید.

 

مرتبط ها