کد خبر: 81768

دانشگاه‌ها در ایام محرم میعادگاه عزاداران حسینی می‌شوند

ایمان و امید؛ محور برنامه‌های هیات‌های دانشجویی

با شروع ایام محرم هیات‌های مذهبی مختلف در تمام شهرهای ایران از روزها‌ قبل در تدارک مراسم ویژه این ایام هستند. هیات‌های دانشجویی نیز از این قاعده مستثنی نبوده و اعضای این هیئات در فضای پرشور دانشجویی مشغول برپایی مراسم خواهند شد.

مطهره سادات قاسمی-زهرا رمضانی، گروه دانشگاه:با شروع ایام محرم هیات‌های مذهبی مختلف در تمام شهرهای ایران از روزها‌ قبل در تدارک مراسم ویژه این ایام هستند. هیات‌های دانشجویی نیز از این قاعده مستثنی نبوده و اعضای این هیئات در فضای پرشور دانشجویی مشغول برپایی مراسم خواهند شد. شاید بتوان گفت نقطه‌عطف این ایام همین جوانانی هستند که با هر سختی و محدودیتی که دارند باز هم به فعالیت در رکاب اهل‌بیت ادامه می‌دهند. به جز هیات‌های دانشجویی دانشگاه امیرکبیر، صنعتی‌شریف و علم‌و صنعت و برنامه هیئات دانشجویی استان مرکزی که در ادامه می‌توانید از جزئیات برنامه ایام محرم آنها کسب اطلاع کنید، برنامه هیات‌های دانشجویی دانشگاه امام صادق، هیات محبین اهل بیت(ع) در دانشگاه تربیت‌مدرس، مسجد دانشگاه تهران، هیات دانشجویی حضرت سیدالشهدا(ع) در دانشگاه تهران، علوم پزشکی اصفهان، مکتب‌الزهرا علوم پزشکی مشهد، هیات محبان اهل بیت(ع) دانشگاه رازی و دانشگاه ملایر از امشب به مدت 10 شب شروع می‌شود.

برنامه‌های هیات رهروان شهدا در 3 سطح متفاوت برگزار می‌شود
همایون دارابی، مسئول برادران هیات رهروان شهدا دانشگاه امیرکبیر با اشاره به برنامه‌ریزی مراسم ایام محرم بیان کرد: «ستاد محرم هیات رهروان شهدا پس از ماه مبارک رمضان شروع به کار کرده است. جلسات ابتدایی برنامه محرم با محوریت تنظیم سیر‌های سخنرانی و شعار برنامه برگزار شد. همچنین باتوجه به تاکیدی که مقام‌معظم‌رهبری بر مبحث ایمان و امید داشتند، بنا بر این شد که به سخن رهبر انقلاب اهمیت داده و در دهه محرم برای سه قشر از مخاطب حول محور ایمان و امید برنامه‌ریزی محتوایی انجام دهیم. البته در کنار امید و ایمان با توجه به نیاز جامعه بحث صبر را هم اضافه کردیم.» وی در ادامه گفت: «ما در هیات رهروان شهدا هنگامی که برای یک برنامه در حال تدارک هستیم، معتقدیم اولین مخاطب خودمانیم. در ابتدا برنامه‌‌های ویژه داخلی مانند روایت‌خوانی و حلقه‌های معرفتی برای کادر هیات را در نظر گرفتیم که بتوانیم به‌عنوان خادمان هیات، سطح معرفت‌مان را افزایش دهیم.» وی افزود: «لایه دوم مخاطب افرادی هستند که به‌صورت حضوری در مراسم شرکت می‌کنند، که شامل فارغ‌التحصیلان، همسایه‌های اطراف هیات، کارکنان دانشگاه و هیات‌علمی‌ دانشکده‌ها می‌شوند. قشر سوم مخاطب نیز افرادی هستند که حضور فیزیکی در مراسم ندارند اما ممکن است که محتوای رسانه‌ای ما به واسطه فضای مجازی به دست آنها برسد.»...

متن کامل را اینجا بخوانید.

 

مرتبط ها