پرویز سروری در گفتوگو با «فرهیختگان» در توضیح اینکه آیا این حزب فعالیت سیاسی خود برای انتخابات مجلس آتی را آغاز کرده یا برنامهای برای آن دارد میگوید: «رهبر انقلاب چهار موضوع امنیت، سلامت، رقابت و مشارکت را در انتخابات پیشرو مطرح کردند. تمامی این موارد در شورای مرکزی رهپویان مورد بحث قرار گرفتهاند. البته در بحث امنیت و سلامت نقش اصلی با دولت است. اما دو موضوع دیگر یعنی رقابت و مشارکت باید محور فعالیت همه احزاب در کشور باشد. زیرا موضوع مشارکت در انتخابات امسال از اهمیت بالایی برخوردار است. طبیعتا جمعیت رهپویان هم برای این اهداف مدلی را طراحی خواهد کرد اما این مدل خارج از سیاستهای کلی شورای ائتلاف نخواهد بود.»
شکلگیری فعالیت رهپویان در چهارچوب شورای ائتلاف
عضو شورای مرکزی حمعیت رهپویان در توضیح اینکه این حزب بهطور مستقل وارد انتخابات خواهد شد یا با سایر اصولگرایان ائتلاف خواهد کرد، میگوید: «طبیعتا چهارچوب فعالیت جمعیت رهپویان در شورای ائتلاف شکل میگیرد اما فعالیتهای سیاسی گروههای مختلف در چهارچوب تشکیلات خودشان به شورای ائتلاف کمک خواهد کرد تا به گزینههای کارآمدتری برسد. شورای ائتلاف اساسا هیچوقت تعطیل نشده بود و در این مدت جلسات منظم شورای مرکزی و دفتر سیاسی آن برقرار بوده است. بررسی عملکرد نمایندگان مجلس، سازماندهی کمیتههای مختلف شورا، نشستهای فصلی با استانها و جلسات معاونت بانوان شورا با بانوان فعال نقاط مختلف کشور از جمله موضوعاتی بودند که به آن پرداختهایم. همچنین مجموعههایی که در شورا فعال بودند اکثرا همکاری خود را با شورا حفظ کردهاند. علاوهبر این شورا برنامه دارد که با بعضی از مجموعههایی هم که در انتخابات ریاستجمهوری و شوراها به شکل دیگری عمل کردند وارد مذاکره شود و تلاش خواهد شد که یک نگاه حداکثری به طیفهای مختلف نیروهای انقلابی وجود داشته باشد.» وی درمورد ترکیب احتمالی اعضای شورای مرکزی ائتلاف افزود: «تقریبا همان چهرهها و طیفهایی که در گذشته در شورای مرکزی ائتلاف بودند حضور خواهند داشت.»
فعالیت انتخاباتی رهپویان در مرحله بررسی گزینهها
سروری در توضیح اینکه فعالیتهای انتخاباتی این حزب در چه مرحلهای قرار دارد میگوید: «جمعیت رهپویان درحال بررسی گزینهها براساس شاخصهایی است که تعیین کردهایم. طی ماههای آینده نیز مصاحبه با کاندیداهای احتمالی را آغاز خواهیم کرد. ممکن است افرادی هم باشند که خود ما از آنها دعوت کنیم که در انتخابات حضور پیدا کنند.» سروری در این گفتوگو همچنین به راهبردهای حزب متبوع خود در انتخابات آتی نیز پرداخت.
تلاش برای همافزایی حداکثری
سروری درمورد احتمال همافزایی با جریانهایی مانند جبهه پایداری میگوید: «ما در گذشته هم تا جایی که امکان داشته تلاش کردهایم با همه جریاناتی که در چهارچوب انقلاب اسلامی هستند وارد مذاکره شویم. در ادامه هم به همین شیوه عمل خواهد شد و با پایداری و مجموعههای انقلابی هم حتما صحبت خواهیم کرد. باید دید تا چه حد میتوانیم به رویکرد مشترکی برسیم و تلاش کنیم تا جایی که میتوانیم بیشتر بر اشتراکات تمرکز کنیم تا ظرفیت نیروهای انقلاب افزایش یابد. البته نوع تعاملات ما وابسته به روند حضور سایر احزاب و گروههای سیاسی خواهد بود. اگر مجموعههای دگراندیش بهصورت قوی وارد انتخابات شوند طبیعتا بحث انسجام و همافزایی بین نیروهای انقلاب از اهمیت بیشتری برخوردار خواهد بود. اما اگر حضور جریانات واگرا کمرنگ باشد میتواند زمینههای یک رقابت سالم اما داخلی هم فراهم شود. البته هنوز با سایر گروهها بهصورت جدی صحبتی انجام نشده و تمرکز همه گروهها در این مقطع بر انسجام داخلی خودشان است. گرچه صحبتهایی بهصورت جستهوگریخته صورت گرفته اما ابتدا باید گروههای مختلف سیاستها و مدلهای انتخاباتی خود را مشخص کنند و بعد از آن یعنی حدود سه چهار ماه دیگر بیشتر میتوان در این مورد صحبت کرد.»
ائتلاف با لاریجانی در گروی جهتگیری سیاسی و انتخاباتی اوست
وی در پایان در پاسخ به سوالی درمورد واکنش به حضور احتمالی علی لاریجانی در انتخابات مجلس گفت: «باید دید چه افراد و جریانهایی با لاریجانی یک ائتلاف تشکیل میدهند و واکنش ما وابسته به این موضوع خواهد بود. اما درمجموع حضور ایشان میتواند در تقویت رقابت موثر باشد.»