وحید پناهلو، مدیر مرکز سریال سوره و تهیهکننده «کاتب اعظم» نیز درخصوص این پروژه بیان داشت: «نگارش متن سریال «کاتب اعظم» از اسفند سال گذشته آغاز شد. ما در گام نخست تعداد قابل توجهی از کتبی که امکان اقتباس از آنها وجود داشت را در کارگروه تخصصی بررسی کردیم. کتاب «اعترافات کاتب کشتهشده» یکی از اولین خروجیهای این گروه بود. از جذابیتهای این کتاب، جدای از روایت تصویری و انتخاب زاویه نگاه دیدهنشده به واقعه عاشورا، این بود که زمان مطالعه کتاب امکان بهتصویرکشیدن قصه در قالب تلهتئاتر در ذهن شما شکل میگرفت.»
وی افزود: «حوزه هنری از یک گنجینه غنی ادبی برخوردار است که سالها پرچمداران حوزه ادبیات از جمله ادبیات جنگ، داستاننویسی و تاریخ شفاهی انقلاب اسلامی در انتشارات سوره مهر زحمت کشیدند و تعداد آثار قابل توجهی را به چاپ رساندند. ما از ابتدای شکلگیری مرکز سریال سوره درصدد بودیم که از این گنجینه موجود در حوزههنری استفاده خوبی کنیم.»
پناهلو با اشاره به آنکه ما موضوعات جذاب و قصههای دراماتیک زیادی در تاریخ داریم که قابلیت جذب مخاطب را دارند، گفت: «با توجه به ملاحظاتی که ساخت اثر تاریخی دارد مثل لوکیشن و صحنهسازی و ایجاد یک جغرافیا و زمان متفاوت از زمان حال و هزینه سنگینی که ساخت آثار تاریخی دارد و باعث میشود تا اجرای پروژههای تاریخی را سخت کند، به این نتیجه رسیدیم که یکی از گونههایی که میتواند به ما برای بازنمایی تاریخ و روایت داستانهای عبرتآموز از گذشتگان کمک کند تلهتئاتر است. در گذشته نیز به این قالب توجه ویژهای میشد؛ چراکه جدای از آنکه امکان روایت داستانهایی از دل تاریخ را برای ما به ارمغان میآورد، به ما کمک میکند تا سراغ فضاهای متنوعی در دورههای زمانی مختلف برویم و این اتفاق میتواند برای مخاطب جذاب باشد. احیای تلهتئاتر با توجه به ذائقه مخاطب امروز یکی از اهداف جدی مرکز سریال سوره است که بهجد روی آن تمرکز خواهیم کرد.»
۰۳:۰۰ - ۱۴۰۱/۰۶/۲۴
کد خبر: 74371
مدیر مرکز سریال سوره:
به دنبال احیای تلهتئاتر هستیم
احیای تلهتئاتر با توجه به ذائقه مخاطب امروز یکی از اهداف جدی مرکز سریال سوره است که بهجد روی آن تمرکز خواهیم کرد.
مرتبط ها