کد خبر: 61648

«فرهیختگان» از پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های دانشکده‌های دامپزشکی دانشگاه آزاد گزارش می‌دهد

دانشگاه آزاد، قطب علمی دامپزشکی کشور

دانشگاه آزاد اسلامی 12 دانشکده دامپزشکی در 12 استان تاسیس کرده است که هرکدام با پتانسیل‌های فراوان ازجمله اعضای هیات‌علمی توانمند، آزمایشگاه‌ها، بیمارستان‌ها و کلینیک‌های معتبر، آموزش این رشته به دانشجویان را به‌صورت تخصصی دنبال می‌کنند.

سارا طاهری، روزنامه‌نگار:  دامپزشکی علم‌ شناخت‌ بیماری‌های دامی اعم‌ از بیماری‌های مشترک بین‌ انسان‌ و حیوان‌ یا بیماری‌های خاص‌ دام‌، پیشگیری از بیماری‌ها، معالجه‌ بیماری‌ها و همچنین‌ علم‌ تغذیه‌ انسان‌ و دام‌ است. بی‌شک هدف‌ نهایی دامپزشکی درمان‌ حیوانات‌ نیست‌ بلکه‌ تأمین‌ موادغذایی و بهداشت‌ انسان‌ نیز ازجمله اهدافی است که در علم دامپزشکی دنبال می‌شود. مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی معتقدند درمان موجود زنده اعم از انسان و حیوان بدون بیمارستان، کلینیک، تجهیزات آزمایشگاهی و آموزه‌های عملی امکان‌پذیر نیست. البته تربیت فارغ‌التحصیلان موفق در این حوزه نیز بدون داشتن این امکانات ممکن نخواهد بود. بنابراین مسئولان این دانشگاه تلاش کرده‌اند با راه‌اندازی دانشکده‌های دامپزشکی به این مهم برسند. دانشگاه آزاد اسلامی 12 دانشکده دامپزشکی در 12 استان تاسیس کرده است که هرکدام با پتانسیل‌های فراوان ازجمله اعضای هیات‌علمی توانمند، آزمایشگاه‌ها، بیمارستان‌ها و کلینیک‌های معتبر، آموزش این رشته به دانشجویان را به‌صورت تخصصی دنبال می‌کنند.  در این گزارش در گفت‌وگو با روسای 4 دانشکده دامپزشکی در واحدهای تبریز، سنندج، ارومیه و کرج به بررسی ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های این دانشکده‌ها پرداخته‌ایم که در ادامه می‌خوانید.

در همین رابطه مطالب زیر را بخوانید:

رئیس دانشکده دامپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز خبر داد / تحصیل 700 دانشجوی دامپزشکی در واحد تبریز (لینک)
 
رئیس دانشکده دامپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه مطرح کرد / حضور 520 دانشجو و 29 عضو هیات‌علمی تمام‌وقت در دانشکده دامپزشکی (لینک)
 
رئیس دانشکده دامپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی کردستان و واحد سنندج: 13 آزمایشگاه فعال در دانشکده دامپزشکی سنندج وجود دارد  (لینک)
 
رئیس دانشکده دامپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج: 1300 دانشجو در دانشکده دامپزشکی مشغول تحصیل هستند (لینک)

مرتبط ها