به گزارش «فرهیختگان»، علی باقرزاده مدیرکل دفتر وزارتی آموزش و پرورش در نشست خبری که امروز در ساختمان شهید رجایی وزارت آموزش و پرورش برگزار شد، اظهار کرد: با ورود کرونا به کشورها، زندگی مردم از جمله آموزش تحتالشعاع قرار گرفت. مدارس ۱۹۲ کشور تعطیل شد و ۱.۷ میلیارد دانشآموز و دانشجو از مدرسه رفتن باز ماندند.
وی ادامه داد: در ابتدا این موضوع مطرح شد که مسأله سلامت مهمتر است یا آموزش مطرح شد و آن زمان این شعار مطرح شد که «مدرسه اولین جایی است که بسته میشود و آخرین جایی است که باز میشود». اما بعد از طولانی شدن مدرسه و مشاهده مشکلات و چالشها، شعار تغییر کرد مبنی بر اینکه «آخرین جایی که بسته میشود، مدرسه و اولین جایی که باز میشود، مدرسه است.
باقرزاده اضافه کرد: شعار ما نیز در همان روزهای آغاز کرونا این بود که اگر مدرسه تعطیل میشود، آموزش باید استمرار داشته باشدو در همان ابتدا اولین اقدام، آموزش تلویزیونی بود که حدود ۹۷، ۹۸ درصد دانشآموزان را تحت پوشش قرار میداد اما به رغم وجود ارزان، سریع و فراگیر بودن، دانشآموزان بیش از مطالب درسی، حمایت های عاطفی نیاز داشتند که در تعامل با دانش آموزان و معلمان شکل میگرفت .
وی با بیان اینکه در آن زمان به سراغ آموزش مجازی رفتیم، گفت:در آن زمان به این نتیجه رسیدیم که شبکههای اجتماعی مناسب ترند چون سابقه حضور دارند و مردم آشنا هستند و راحت با آنها کار میکنند و زیرساختها فراهم است.
مدیرکل دفتر وزارتی آموزش و پرورش گفت: نشست هایی را با مسؤولان پیامرسانها برگزار کردیم اما به چند دلیل آماده همکاری نبودند. ما محیط مناسب و اختصاصی دانشآموز میخواستیم که نداشتند. ضمن اینکه باید قرارداد حریم افشای اطلاعات امضا میشد و زیرساختها باید تست گرفته می شد. یعنی امکان حضور همه دانشآموزان باشد./ فارس