کد خبر: 56138

معاون امور مجلس و ارتباطات اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی:

تفکر ناکارآمد در دوره‌های گذشته دانشگاه و صنعت را از مردم و جامعه جدا کرد

هر جا تفکر مبتنی‌بر ولایت جاری و ساری باشد، رضایتمندی مردم دیده می‌شود و هرجا تفکر ناکارآمد وابسته به غرب و لیبرال وجود داشته باشد، حاصلی جز خستگی و فقر ندارد. افزایش نقدینگی و تورم و عدم توانایی مردم در تامین معیشت خود نتیجه وابستگی به غرب و فراموش کردن نیروهای خلاق و پرشور و انقلابی درون کشور است. در مملکت و کشور کمبود منابع و ظرفیت نیروی انسانی خلاق و ثروت نداریم، اما تبعیض، نابرابری و عدم مدیریت بر بانک‌ها، تولید و اشتغال را تعطیل کرد.

مراسم تکریم کرم جانی‌پور رئیس سابق و معارفه رحیم اکرامی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کهگیلویه‌وبویراحمد و واحد یاسوج با حضور احمد حیدری، معاون امور مجلس و ارتباطات اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.  حیدری در این مراسم با ابراز خرسندی از حضور در جمع مردم متدین و انقلابی استان زرخیر کهگیلویه‌وبویراحمد گفت: «مردم در انتخابات اخیر حماسه جدیدی خلق کردند و از آزمونی الهی سربلند بیرون آمدند و دشمن را ناامید کردند. باید دولت‌های تکراری که دچار تغییر و تحول می‌شوند، جای خود را به جوانان و نیروهای متعهد و انقلابی بسپارند، مردم این را درک کردند و به صحنه آمدند و این تحول صورت گرفت که برای رئیس‌جمهور و دولت جدید آرزوی توفیق داریم.»  وی افزود: «هر جا تفکر مبتنی‌بر ولایت جاری و ساری باشد، رضایتمندی مردم دیده می‌شود و هرجا تفکر ناکارآمد وابسته به غرب و لیبرال وجود داشته باشد، حاصلی جز خستگی و فقر ندارد. افزایش نقدینگی و تورم و عدم توانایی مردم در تامین معیشت خود نتیجه وابستگی به غرب و فراموش کردن نیروهای خلاق و پرشور و انقلابی درون کشور است. در مملکت و کشور کمبود منابع و ظرفیت نیروی انسانی خلاق و ثروت نداریم، اما تبعیض، نابرابری و عدم مدیریت بر بانک‌ها، تولید و اشتغال را تعطیل کرد.»  معاون امور مجلس و ارتباطات اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه دشمنان به دنبال شناسایی افراد نخبه هستند تا آنها را از کشور خارج کنند، اظهار داشت: «دانشگاه آزاد اسلامی به دنبال خدمات‌رسانی به مردم است. این دانشگاه، دانشگاهی حل‌مساله است و می‌خواهد ظرفیت‌های بالقوه در هر استان را به بالفعل تبدیل کند. نقش دانشگاه باید پررنگ شود و فرآورده تولید و بهره‌وری ایجاد کند، از خام‌فروشی جلوگیری کند تا سفره مردم رنگین شود. دانشگاهیان باید مشکلات اقشار کم‌درآمد را رفع کنند. تفکر ناکارآمد در دوره‌های گذشته دانشگاه و صنعت را از مردم و جامعه جدا کرد.»

  دانشگاه را منشأ تحول و تولید قرار دهیم

حیدری با تاکید بر اینکه باید دانشگاه را منشأ تحول و تولید قرار دهیم، گفت: «امروزه بسیاری از محصولاتی که می‌توانیم تولید کنیم، از خارج وارد می‌شود. طرح‌های جدید و زیادی در دانشگاه آزاد اسلامی در سال‌های اخیر درحال اجرایی شدن است. برای تحول در جامعه باید نقش دانشگاه جدی گرفته شود، اگر دانشگاه و دانشگاهیان مورد توجه قرار گیرند، حتما درآمدزایی، اشتغال و به دنبال آن اقتدار ملت حاصل خواهد شد. باید رشته‌های موضوع‌محور در دانشگاه ایجاد شود و برنامه «هر دانشجو یک مهارت» را در تمام دانشگاه‌ها فعال کنیم.»

 اساتید، کارمندان و دانشجویان سرمایه‌های اصلی دانشگاه هستند

وی خاطرنشان کرد: «در دوره مدیریت دکتر طهرانچی توجه ویژه‌ای به اعضای هیات‌علمی شده و طرح (الف) و (ب) ویژه اعضای هیات‌علمی با خوداظهاری استادان درحال اجراست. بیش از ۶۰ درصد افزایش حقوق در کل نسبت به قبل صورت گرفته است. ظرفیت دانشگاه باید در اختیار جامعه و مردم قرار داده شود تا دانشگاه توسعه یابد. اساتید، کارمندان و دانشجویان سرمایه‌های اصلی دانشگاه هستند و همیشه باید به این سرمایه‌ها رسیدگی شود و آنها مورد توجه قرار گیرند.»

معاون امور مجلس و ارتباطات اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به اینکه جانی‌پور، رئیس سابق دانشگاه آزاد اسلامی استان کهگیلویه‌وبویراحمد و واحد یاسوج دارای عملکرد بسیار خوبی بوده و سنگرش را به یک سنگربان دیگر داده است، افزود: «اکرامی هم یک نیروی ارزشی ایثارگر و مورد قبول همه بزرگان استان و دارای تجربه‌های فراوانی است. باید مورد حمایت همه قرار گیرد تا از ظرفیت‌های بالای گاز، نفت، کشاورزی، دامپروری و گردشگری استان در جهت توسعه دانشگاه استفاده شود.»  وی ادامه داد: «باید از ظرفیت گیاهان دارویی و معادن عظیمی که در استان کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد، برای درآمدزایی استفاده شود. جوانان انقلابی، پاک و پیرو ولایت سرمایه این استان هستند، از علم و دانشگاه باید استفاده کنیم تا توانمند شویم. دانشگاه آزاد اسلامی متعلق به مردم است و باید در خدمت مردم باشد و از تمام ظرفیت‌های سیاسی علمی استان برای توسعه دانشگاه استفاده بهینه شود.»

 سیدنصیر حسینی:علم باید تحول ایجاد کند و این تحولات باید توسط دانشگاه‌ها صورت‌گیرد

سیدنصیر حسینی، نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه یاسوج با بیان اینکه استان کهگیلویه‌و‌بویراحمد با جمعیتی قریب به ۷۵۰ هزار نفر دارای ظرفیت بالای کشاورزی، صنعتی، معدن و گردشگری است، گفت: «دانشگاه‌ها باید با روش‌های علمی پژوهشی سیستم‌های سنتی و قدیمی را حذف و به‌صورت علمی و به‌روز مشکلات را حل کنند. علم باید تحول ایجاد کند و این تحولات باید توسط دانشگاه‌ها صورت گیرد.»  وی با اشاره به مسئولیت دانشگاه در زمینه‌های فرهنگی و علمی اظهار داشت: «نقش دانشگاه در زمینه‌های فرهنگی باید بسیار روشن و جامع باشد و دغدغه‌های رهبری مدنظر قرار گیرد. تغییر مدیریت یک روند طبیعی در همه سازمان‌ها و ادارات است. در دانشگاه آزاد اسلامی استان کهگیلویه‌وبویراحمد هم‌اکنون شاهد تغییر مدیریت و جابه‌جایی دو نیروی خدوم، ارزشی و انقلابی هستیم.»

هاشمی‌پور، مسئول نهاد نمایندگی ولی‌فقیه در دانشگاه آزاد اسلامی استان کهگیلویه‌وبویراحمد نیز در این جلسه گفت: «مسئولیت امانتی است که فرد متعهد می‌شود در جهت خدمت به مردم و اهداف الهی فعالیت کند. توانایی و صلاحیت مدیریت از مولفه‌های تعیین‌کننده است و توجه به این نکته نقشی اساسی دارد که از نگاه اسلام هر کس در میدان مدیریت وارد می‌شود، در قیامت مورد مواخذه الهی قرار می‌گیرد.»

همچنین در ادامه این مراسم رحیم اکرامی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کهگیلویه‌وبویراحمد و واحد یاسوج گفت: «علم از منزلت خاصی برخوردار است، نخستین ارتباط خدا با پیامبر با تکیه بر خواندن آغاز شد، اعتبار دانشگاه به استاد و دانشجو است، به همین خاطر اگر قرار است جایگاه و شأن دانشگاه ارتقا یابد، باید استادان، کارکنان و دانشجویان مورد تکریم قرار گیرند که نیروی محرکه دانشگاه هستند.»  وی با تاکید بر مشورت با اساتید دانشگاه و نظرخواهی از آنان اظهار داشت: «سعی می‌کنم مسائل دانشگاه را با مشارکت و مشورت اساتید فرهیخته و کارکنان دانشگاه به نحواحسن حل کنیم.»

اکرامی ایجاد رشته‌های جدید متناسب با نیازهای بازار کار، ایجاد بانک اطلاعاتی متشکل از افراد بی‌بضاعت، راه‌اندازی شرکت‌های دانش‌بنیان، اجرای منویات مقام‌معظم‌رهبری و... را از اولویت‌های دانشگاه آزاد اسلامی استان کهگیلویه‌وبویراحمد و واحد یاسوج برشمرد.

جانی‌پور، رئیس سابق دانشگاه آزاد اسلامی استان کهگیلویه‌وبویراحمد و واحد یاسوج نیز در این مراسم گفت: «در زمان مسئولیت اینجانب در دانشگاه نقش اصلی با کارکنان و اساتید بود و آنها زحمات فراوانی را متحمل شدند. در این دوران دانشگاه با معضلاتی همچون کاهش دانشجو و کاهش درآمد دانشگاه روبه‌رو بود که خوشبختانه با کمک دانشگاهیان کنترل شد. رشته‌های جدیدی در مقاطع کارشناسی‌ارشد و دکتری به مجموعه رشته‌های قبلی اضافه شد.»

گفتنی است حیدری در بدو ورود به دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج با حضور در یادمان شهدای گمنام با آرمان‌های شهدای هشت سال دفاع مقدس بیعت کرد. وی همچنین از ساختمان‌ها، زمین، مجتمع کشاورزی و دامپروری و سایت پردیس سراب تاوه بازدید کرد.

حیدری همچنین در دیدار با سیدنصیر حسینی، نماینده ولی‌فقیه در استان کهگیلویه‌وبویراحمد و امام‌جمعه یاسوج گفت: «انقلابی‌گری و اسلامی بودن و رعایت شئونات اسلامی و حفظ شعائر اسلامی از اهداف دانشگاه آزاد اسلامی است. این دانشگاه به دنبال تربیت دانشجو در تراز جمهوری اسلامی ایران، انقلاب و رهبری است. در دانشگاه آزاد اسلامی نگاه صرف آموزشی وجود ندارد و باید فرهنگ دینی و مسائل فرهنگی موردنیاز جامعه را نیز به دانشجو آموزش دهیم.»

وی با بیان اینکه «هر دانشجو، یک مهارت» شعار و نگاه کلان دانشگاه آزاد اسلامی است، اظهار داشت: «400 واحد دانشگاهی و 20 میلیون مترمربع فضای ساخته شده در کشور از سرمایه‌های عظیم دانشگاه آزاد اسلامی است که باید به نحواحسن از آنها استفاده و درآمدزایی شود و در جهت تعالی کشور اسلامی و جوانان این مرزوبوم به کار گرفته شود.»

معاون امور مجلس و ارتباطات اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی، تبدیل آموزشکده‌های فنی‌وحرفه‌ای سما به دانشکده‌های مهارت و کارآفرینی را از رویکردهای جدید دانشگاه در جهت تحقق شعار «هر دانشجو، یک مهارت» دانست و افزود: «دانشگاه آزاد اسلامی درحال تبدیل شدن به دانشگاه حل‌مساله است. دانشگاه‌ها در هر شهر باید به سمت حل‌مساله پیش بروند. باید ارتباط بین دانشگاه با صنعت، کشاورزی و کل جامعه برقرار شود.»

وی افزود: «در رویکرد جدید دانشگاه موضوعات و مشکلات مردم در هر شهر شناسایی شده و با کمک معاونت‌های علمی در دانشگاه‌ها و منطبق با توان هر شهر کارگروه‌های دانش‌بنیان را تشکیل داده و به دنبال حل مسائل و مشکلات هر شهر با محوریت هسته‌های علمی و دانش‌بنیان دانشگاه‌ها هستیم. در رویکرد جدید برای هر دانشگاه یک مأموریت علمی جدید تعریف شده است.»   حیدری خاطرنشان کرد: «با طراحی سامانه جدید در دانشگاه 40 هزار موضوع برای پایان‌نامه‌ها و فعالیت‌های علمی دانشجویان ارائه شده و آنها را به‌صورت علمی وارد عرصه حل‌مساله کرده و مشکل جامعه خواهیم کرد.»

مرتبط ها