کد خبر: 41271

مهدی محمدی:

مدیریت قرضی

آقای وزیر! ما هم از پس اداره سرخابی‌ها برمی‌آییم

پول قرض کردن از این و آن و واگذاری برند باشگاه به دیگر شرکت‌ها چندان کار دشواری نیست و احتمالا ما هم با این شیوه بتوانیم از پس اداره سرخابی‌ها برآییم. آقای وزیر! روی ما هم حساب کنید. قول می‌دهیم حقوق 13 یا 25 میلیون تومانی هم نخواهیم.

به گزارش «فرهیختگان آنلاین»، مهدی محمدی، دبیرگروه ورزش طی یادداشتی در روزنامه «فرهیختگان» نوشت: حتما می‌دانید که وزیر فعلی ورزش‌وجوانان توانسته رکورد جابه‌جایی مدیران سرخابی را جابه‌جا کند و در دوره ایشان حدودا هر چهارماه، یک مدیر استقلال یا پرسپولیس تغییر کرده‌اند. ماحصل این همه تغییر هم چیزی جز افزایش بدهی‌ها و شکایات داخلی و خارجی نبوده است. حال بماند که سهام دو باشگاه زیان‌ده (که خیلی‌ها می‌گویند مطابق قانون باید ورشکسته اعلام شوند) قرار است در بورس هم عرضه شود!

البته بحث ما فعلا نمایش درآمدزا جلوه‌دادن سرخابی‌ها نیست. صحبت درباره عملکرد مدیران دو باشگاه در طول سال‌های اخیر است، مدیرانی که اخیرا مشخص‌شده بعضا حقوق بسیار چشمگیری حتی بیشتر از نمایندگان مجلس می‌گیرند و البته برای افزایش بدهی‌های باشگاه با هم در رقابت هستند. شیوه فعالیت‌شان هم تقریبا نخ‌نما شده؛ به‌طور رسمی اعلام می‌کنند بدهی فلان بازیکن یا مربی را پرداخت کرده‌اند اما نمی‌گویند که مبلغ مذکور از کجا تهیه شده است. وانمود می‌کنند که برای باشگاه پول آورده‌اند اما آیا حقیقت دارد؟

کافی است نگاهی به اخبار رسانه‌ها در ماه‌های اخیر بیندازید؛ قرض 15میلیاردی مدیرعامل پرسپولیس از کارگزار برند که قرار بوده به باشگاه سود برساند. بدهکاری 7میلیاردی استقلال به عضو سابق هیات‌مدیره با دیرکرد روزی 50میلیون تومان. پول قرض دادن مسئول استقلالی به عضو هیات‌مدیره پرسپولیس. پرداخت مطالبات خارجی‌های استقلال از طریق یک هوادار (که البته مشخص شد پولی پرداخت نشده و رسیدها جعلی بودند)، تهیه 150هزار دلار برای عقد قرارداد پرسپولیس با استوکس با کمک یک هوادار. قرض کردن مدیر استقلال از یک هوادار برای پرداخت بخشی از مطالبات میلیچ و دیاباته و ....

شیوه کار را یاد گرفتید؟ کافی است شما مدیر باشگاه باشید و افراد متمول را بشناسید که پرداخت مبالغ میلیاردی برایشان سخت نباشد و برای کسب شهرت یا گرفتن سمت با شما همکاری کنند و البته خیال‌شان هم راحت باشد که در قالب قرض به شما پرداخت می‌کنند و اگر به‌موقع پس ندادید سودش را از شما می‌گیرند. اگر هم کسی را پیدا نکردید نباید نگران باشید، کافی است برند باشگاه را به‌طور کامل واگذار کنید (اتفاقی که درجای دیگر مشابهش را پیدا نمی‌کنید) تا شرکت‌های دیگر از نام باشگاه شما سود کنند و درصدی هم به شما اختصاص دهند. اگر بازهم کم آوردید همانی را بگویید که همه می‌گویند؛ بدهی‌ها برای گذشته است و به ما ربطی ندارد.

حالا سوال از وزیر ورزش‌وجوانان این است که مدیران و اعضای هیات‌مدیره سرخابی‌ها که اکثرا هم از دوستان و آشنایان هستند، در سال‌های اخیر چقدر برای باشگاه درآمدزایی کرده‌اند؟ پول قرض کردن از این و آن و واگذاری برند باشگاه به دیگر شرکت‌ها چندان کار دشواری نیست و احتمالا ما هم با این شیوه بتوانیم از پس اداره سرخابی‌ها برآییم. آقای وزیر! روی ما هم حساب کنید. قول می‌دهیم حقوق 13 یا 25 میلیون تومانی هم نخواهیم.

 

مرتبط ها